Hanya aku

Aku tulis apa yang aku nak , aku tulis apa yang aku suka .aku tulis apa yang aku ingat .Aku suka kacau orang .aku happy ,gila2 .Tak suka orang kacau life aku .Tapi aku suka kacau life kawan2 aku ! pelik tak ? normal lah tu ,hidup kena happy selalu .salam sayang dari aku .afie aka fify :)

23 May 2014, 06:43 PM
l
love
comment
Journal_pane_9994301400865426

Edwin ❥

Thanks to my yunk ! Aku suka sangat eyla ...

23 May 2014, 06:17 PM
l
love
comment
Journal_pane_9994301400833058

❤ Megat Saiful ❤

❇Deax megat tersayang , sampai hati kau main kan hati dan perasaan aku ! Aku tak sangka kau buat aku macam nie .❇ Mula kenal sampai skunk aku tetap anggap kau membe walaupun kau buat aku mcm sampah -,- ❇ Sumpah rindu kau wey , rindu nak lepak dengan kau gila2 dengan kau ...apa salah aku sampai kau buat aku mcm tu .Aku cuma mintak aku dihargai sebagai seorang kawan tu pun dah cukup .❇ now skunk kau dah happy balik dgn si dye yang kau sayang aku tompang gembira ❇ Deax kawan , aku tak mampu nak ...

23 May 2014, 09:17 AM
l
love
comment
Journal_pane_9994301400832859

✰ Arjuna Beta ✰ Adam Muhammad

❥ Cukup 27/9 cukup setahun dah anak ibu .Cepat betul masa berlalu.Sedih gembira tak terkata ,ヅ Moga anak ibu jadi anak yang baik buat ibu .Mungkin ibu tak sebaik ibu yang kat luar sana .Tapi ibu cuba buat yang terbaik untuk anak ibu ...Adam jew yang ibu ada , ada jew yang ibu sayang takde yang laen buat masa skunk .Semua untuk adam .Besar nanti jangan lupa ibu , yang degil 2 kalau ibu dah takde nanti .Ibu sayang anak ibu adam muhammad sangat2 .walapun kita berdua .kita tetap gembira .-sekian - ☻

23 May 2014, 09:14 AM
l
love
comment