Journal_pane_6841461397742929

He's my superman :)

muhammad iskandar . dia laki yang baik yang pernah aku kenal . even kami banyak gaduh , tapi aku tetap syg dia sampai hujung nyawa aku . dia jauh dari aku , tapi aku rasa dekat dgn dia . :) selalu teman dia malam2 tengok citaa . tapi baru2 ni dia demam . hope dia cepat sembuh . seriously , aku mmg sayang dia sampai bila-2 . #he_fake_smile_iloveu i love you , iskandar <3

17 April 2014, 02:55 PM
l
love
comment

Yunalis Zarai :D

Yunalis Zarai,atau lebih dikenali sebagai Yuna Zarai oleh para peminatnya, merupakan seorang penyanyi Malaysia yang memperjuangkan muzik rock indie. Beliau amat dikenali sebagai satu-satunya penyanyi rock indie wanita yang bertudung terawal menghiasi industri muzik. Beliau memegang Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang dengan Kepujian di Universiti Teknologi MARA Kampus Shah Alam . Sejarah Awal Yuna sejak kecil sudah diberi galakan oleh ibubapanya untuk meminati muzik, tambahan bapanya sendiri a...

24 April 2013, 05:12 PM
l
love
comment

Nama Penuh: Dr. Ahmad Fadzli Yaakob A.D.K., A.M.K. Nama Pentas: Dr. Fazley Yaakob Tempat Kelahiran: Seremban, Negeri Sembilan Tarikh Lahir: 18 April 1978 Umur : 28 tahun Kerjaya Seni: Penyanyi, Pelakon, Pengacara, Komposer Kerjaya Tetap : Vice President/ Pengarah Eksekutif – Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur Pengarah Urusan - Seri Anjangsari Production Sdn.Bhd Pengarah Eksekutif – Fazley International College Kerjaya Sampingan: Penceramah motivasi bebas Motivation Consultant ...

24 April 2013, 05:10 PM
l
love
comment
Img_dload22886-0_journal_pane

wif my AWESOME umi .

gambar ni main2 snap sebelum raya . kiranya malam raya . tudung ni untuk dipakai pada hari raya . saja nak try2 pakai . :D aku pakai shawl Purple yg simple umi dgn tudung Indon :D hahaha . ilysm umi .

01 January 2013, 05:39 AM
l
love
comment
Img_dload13476-0_journal_pane

Graduation Day :)

waktu ney , hari graduasi . mmg best gilaa kaw2 arr . :) semua kena pakai jubah . then , bila nama kena panggil naik stage . :D cool baby !

01 January 2013, 05:38 AM
l
love
comment
Img_dload3747-0_journal_pane

Abang Aliff .

Ini abang angkat aku yang tercinta . dia baik . selalu share story-mory sama2 . mmg best lah . :D hehe . Cool ! btw , picture ni time dia baru form 4 . hahahahahahahaha

30 December 2012, 04:07 AM
l
love
comment
Img_dload4332-1_journal_pane

Camp 3R . ❤

hihi . tengah jalan2 10000 langkah , jejak fakir miskin.

29 December 2012, 04:39 PM
l
love
comment
Img_dload29698-0_journal_pane

Md Yunus Mat Shariff

lelaki ini yg selalu menjaga aku .. hehe <----- ney , abah aku yg paling aku syg ! i love you , abah .

29 December 2012, 04:36 PM
l
love
comment
Img_dload21795-0_journal_pane

Raya ` 2011

hehe , raya waktu ni , mmg best jugak lah . duit raya banyak . hehe . maen2 snap jaa. gambar jadi senget benget .

29 December 2012, 04:36 PM
l
love
comment

muhammad FUAD .

aku sayang dia . hehehe . tiap2 malam kami akan on the phone . sebelom tidur , dia akan nyanyi aku lagu . :D , tapi antara suara dia dengan suara aku , suara aku lagi sedap . :D hehehehehe . please. i love him so much .

29 December 2012, 03:37 PM
l
love
comment
Img_dload17091-0_journal_pane

:) i love you for a thousand years .

i have died everyday , waiting for . Darling don't be afraid i have love you for a thousand years . i love u for a thousand more . hehehehehehe . I love you , Capital F .

29 December 2012, 03:19 PM
l
love
comment
Img_dload17523-0_journal_pane

Hijab :D

hijab tuh penutup kepala atau tudung . semua Wanita Islam , wajib menutup auratnya . jadi pakai lah pakaian yang sentiasa menutup aurat , longgar2 , jangan ketat2 tau . :D okayy ?

29 December 2012, 03:17 PM
l
love
comment
Img_dload21795-0_journal_pane

L O V E you , sayang !

Lepas aku dikecewakan , aku dah mula benci untuk bercinta , tapi .. hadirlah seorang insan . Dia baek sangat2 . hingga lah pintu hatiku terbuka untuk menerimanya . aku terimanya seadanya . aku terlalu sayangkan dia . sampai bila2 . :) i love you , abang . walau kita jauh , tapi dekat di hati .

29 December 2012, 03:13 PM
l
love
comment
Img_dload17091-0_journal_pane

Save GAZA , everyone !

Baru-2 ni , GAZA kena bom lah , apa lahh . semua ada.kesian gila kat dowg . apa yang kita boleh tolong selain bersedekah , ringan-2 kan lah tangan anda untuk mendoakan kesejahteraan mereka dia sana . terima kasih ya kerana mendoakan mereka . may Allah bless you . ;)

29 December 2012, 03:11 PM
l
love
comment
Img_dload6127-0_journal_pane

Scent Of A Woman .

cerita ni mmg sedih . selalu main di Astro Ria , hari isnin-khamis kalau tak silap aku , pkul 5 : 00 - 6 : 30 ptg . aku tengok cita ni sampai menangis .

29 December 2012, 03:06 PM
l
love
comment
Img_dload6134-0_journal_pane

Adik Mengasuh .

nama dia , Aidil . comel sangat2 . aku suka gila sakat dia . bila dia nangis nampak comel . i love u , aidil . :D

29 December 2012, 03:04 PM
l
love
comment
Img_dload15641-0_journal_pane

Sambut Birthday Akim ( my handsome brother ) and my Birthday . :D

Super Moist Chocolate cake . :) sedap gila . made by my aunt . :D

29 December 2012, 03:02 PM
l
love
comment
Img_dload2118-1_journal_pane

Snap saja2 . :D

waktu ni dalam bilik di UiTM Penang . :D

29 December 2012, 03:02 PM
l
love
comment
Img_dload2489-0_journal_pane

Demo untuk Lipatan Lilin guna Kain .

Waktu ni tengah ikut seorang akak yang ada ajar kami cara untuk lipat style lilin tuh . biasa nya kain2 ni letak kan di meja VVIP . :)

29 December 2012, 03:01 PM
l
love
comment
Img_dload29698-0_journal_pane

wif my lil cute friend , Izza Jamil .

budak sebelah aku ni comel plus cute gitu . hehehe . baik gila orangnya . dia selalu senyum . aku sayang dia .

29 December 2012, 03:00 PM
l
love
comment