Journal_pane_10085211415325389

Mimpi someone :')

Semalam , aku mimpi dia . kenapa ? apa maksudnya ? atau aku memang terlalu rindukan dia ? rindu ? errr .. macam lawak pun ada . takkan kut . Tiba-tiba dalam mimpi aku dia hero and aku heroin . ecehh macam cerita hindustan . We are fighting against orang jahat . Hahaa :) tapi , kalau kat real life , aku dengan dia just kawan .. tak lebih dari tuh . Aku pun tau dia dah berpunya . Aku teringat last aku jumpa dia kat kedai CTH , waktu tengah nak bayar barang , aku tegur dia , " hoii," dia pandang...

07 November 2014, 01:56 AM
l
1 love: AlejoRyand
1 comment: AlejoRyand
Journal_pane_10085211415182246

Handball Team 2008 , SK Telok Kumbar

Aku mula kenai dengan bola baling waktu zaman sekolah rendah . waktu tuh darjah tiga rasanya . Ada perlawanan , tak cukup orang aku masuk ja , Aku bubuh goal , rupa rupanya goal kat keeper aku sendiri . At that time aku mmg tak tau rules game ni . Aku main bantaiii jaaa . Sebat jaaaa . Waktu darjah 4 , aku diserap masuk ke kelab bola baling . aku jadi minat gila kat bola baling ni , aku try improve skills aku sampailah darjah 6 , Alhamdulillah aku berjaya melayakkan diri ke peringkat negeri ....

05 November 2014, 10:10 AM
l
love
comment
Journal_pane_10085211415181706

Niko si busuk masamm

Ini adalah kura-kura aku yang paling aku sayang. ku tak berani sangat nak main dengan dia , takut dia gigit . HEHEHHEHEHE . lama tak bagi dia makan pellet , asyik mkan sayoq jaaa . takpa2 , nanti balik kita beli kat awk pellet ye ? tapi awak janji dengan saya jangan kotor dan keruhkan ayaq ? >.<

05 November 2014, 10:01 AM
l
love
comment
Journal_pane_10085211415181322

Tak suka orang pilih kasihhhhhhhh !!

manusia , inilah manusia . menilai seseorang tuh daripada rupa paras , hanya pandang pada luaran . tolong jangan mendiskriminasikan orang bolehh dak ? errr , awak tuh dah berumur , mesti dah matang , jangan lah memilih kasih sangat . aku tak kisah sekali pun kalau aku tak terpilih . tapi , lepas ni jangan harap aku nak masuk program yang hang buat dahh . orang macam aku ni , takdak sapa pun pandang . aku tak aku ni taklah cukup sempurna macam orang lain , tapi .. takpa . Allah MAHA ADIL , mun...

05 November 2014, 09:55 AM
l
love
comment
Journal_pane_10085211414850705

Hello November

Goodbye October , see you again . Hello my dear november . Hehe , Kalau cakap pasai November ni excited sikit sebab apa ? Hari lahir gua maaaa :) Harini 1 Nov 2014 , aku balik UUM , esok kena start SEM2 . sem baru , wajah baru , hati baru . :) Macam2 lah target untuk sem2 ni . Dear November , please be nice to me #rinduRUMAH

01 November 2014, 02:05 PM
l
love
comment
Journal_pane_10085211405405854

Kau pergi jua :')

Kau pergi jua Dari hidup ku Kini sendiri Di hari-hariku Pulang ke dakapanku Aku ingin kau selalunya di sini Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua Kau pergi jua Dari hidup ku Kini sendiri Di hari-hariku Pulang ke dakapanku Aku ingin kau selalunya di sini Hanya hadirmu bisa melenyapkan segala sunyi di sini Pulang ke dakapanku Aku ingin kau selalunya di sini Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua Pulang ke dakapanku Aku ingin kau selalunya di sini Hanya hadirmu bisa melenya...

15 July 2014, 07:31 AM
l
love
comment
Journal_pane_10085211405405706

Masih Perlu :)

Bila ku buka mata Rasa tak berdaya Hadapi semua Sejak hatiku luka Mampukah ku menunggu bayangan dirimu Atau biar berlalu Hapus semua lelahku Meskipun engkau tahu hati ini masih menyayangi dan mencinta Tegarnya kau menyiksa disaat diri derita Mencari engkau tiada Meski engkau sedari Diri ini masih ingin terus ditemani Mengapa engkau pergi Disaatku masih lagi perlu engkau disini Aku perlu dirimu Hiburkan siangku Indahkan mimpiku Ku ingin kau tahu Oh sayang aku rindu ku cintai kamu Peluklah di...

15 July 2014, 07:28 AM
l
love
comment
Journal_pane_10085211405404796

Md Yunus Mat Sariff

abah , terima kasih atas segala-galanya yang abah bagi kat keluarga kita . atin bersyukur dapat seorang ayah yang tabah , yang selalu ikut apa yang anaknya mahukan walaupun benda tuh susah sangat nak dapat . abah , bersusah payah memerah keringat semata-mata untuk menanggung kami sekeluarga demi mencari sesuap nasi . dulu kau bergelar seorang nelayan yang amat atin kagumi . abah bagi kami bahagia yang tak terhingga . walaupun abah dengan umi selalu gaduh , tapi kasih sayang atin pada abah tak...

15 July 2014, 07:13 AM
l
love
comment