Journal_pane_10350551419263845

try

aku rasa macam aku seorang yang cuba untuk bertahan . untuk mempertahankan hubungan ni . hmm sebenarnya aku sedih sangat time dia marah haritu , and dia cakap macam macam tentang aku . hmm ya , aku marah sangat time tu , tapi aku sanggup minta maaf even macam macam dia cakap tentang aku . rupa rupanya , dia dah tak percaya aku . langsung da tak percaya aku lepas apa yang jadi dulu . hmm dulu tu pun aku jadi macam tu sebab dia , masih dia salahkan aku ? kalau salah aku , lebih baik tinggalkan ...

22 December 2014, 03:57 PM
l
love
comment
Journal_pane_10350551419173157

happy 21'monthsary

aku taktahu nak cakap macam mana perasaan aku bila hubungan ni alhamdulillah masih bertahan lama . even baru baru ni kita ada bergaduh teruk , tapi aku still tak boleh lepaskan perasaan aku pada dia . walaupun aku rasa aku patut akhirkan hubungan ni . tapi hakikatnya aku taknak kehilangan dia . sama ada sekarang atau akan datang . aku rasa memang dia yang terbaik buat aku . biarlah aku dan dia lebih lama supaya masing masing lebih kenal antara satu sama lagi . aku tak minta lebih , aku cuma ...

21 December 2014, 02:46 PM
l
love
comment